Skip to main content

3D-kort

  • Helle Knutsdatter
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

I dag har jeg laget et 3D-kort. Jeg har brukt malen 3D Shadow Card fra The Cutting Café.  Dette 3D-kortet er veldig dekorativt og blir flatt når det brettes sammen.

Start med å kutte basen til kortet. Jeg har brukt kraft-kartong, 15 x 20 cm som preges på 10 cm.Dette er til innsiden av kortet. 15 x 22 cm preges på 1 cm, 11 cm og 12 cm.Jeg har brukt en diese som måler ca 5 cm for å lage et vindu i kortet.Lim dette sammen med basen.
Møsterarket måler 9,7 14,7 cm. Jeg har brukt en diese som er litt større enn diesen jeg brukte til vinduet - ca 5,5 cm.Jeg har limt en ensfarget kartong inni kortet. Bruk dobbelsidig teip eller flytende lim på den lille brettekanten.
De to utstansede sirklene skal nå brukes til å stemple en valgfri tekst på. Jeg har brukt en tekst fra Huldra Design sine flotte stempel2 stk møsterark som måler 9,7 x 14,7 cm skal limes på fronten av kortet og på baksiden


Dette er til innsiden av kortet. Jeg valgte et ark uten mønster på, for her skal jeg skrive min personlige hilsen til mottaker av kortet.Pynt ivei :) Husk at en pynten på innsiden ikke må bygge, fordi kortet skal pakkes flatt.-Helle-


Motiv: The Cutting Café