Skip to main content

Hvordan bruker man heat-embossing? (Videotutorial)

  • Marthe Fjellseth Mathisen
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

I mars var oppgaven min å fargelegge, men siden jeg har slitt med vond skulder fikk jeg lov til å lage en tutorial hvor jeg viser dere hvordan man bruker og kan bruke heatembossing.

Jeg har hatt lyst til å lage videotutorials, jeg har bare manglet kamera og oppsett. Takket være en flott veninne har jeg fått begge deler og er kjempetakknemlig.

I videoen viser jeg hva slags utstyr jeg har og hvordan jeg bruker de mest vanlige teknikkene. Det finnes så mye mer jeg kunne vist dere og det bugner av teknikker jeg har lyst til å prøve. Om dere liker denne tutorialen kommer jeg garantert til å lage flere J

Jeg har glemt å skrive i videoen hva slags utstyr dere trenger så listen kommer her.

Embossingpulver:
Jeg bruker mest svart, hvitt og klart men det finnes mange flere farger og typer. Varmepistol: For å smelte pulveret. Powdertool: (Valgfritt) en antistatisk børste jeg bruker for at pulveret kun skal feste seg der limet er. Jeg vet at det er delte meninger om at man må bruke antistatisk pute/børste og at det finnes egne embossingpulver som skal falle lettere av enn andre. Jeg har aldri prøvd det så jeg kan dessverre ikke si noe om hva som fungerer eller ikke. Embossing pute: Jeg bruker Versamark Ink men Distress Embossing ink fungerer like bra Pensel: Hvis jeg må fjerne pulver som fester seg utenfor der jeg har stemplet med limet

Nå som dere vet hva dere trenger så kan dere bare følge videoen, jeg gjør alt i normal hastighet så det skal være lett å få med seg. Det kan lønne seg å sette på pause hvis man ikke får med seg teksten.

LINK TIL VIDEOTUTORIAL/YOUTUBE

 

Håper dere likte videoen min og at dere ble inspirert til å eksperimentere selv :)