Skip to main content

Trappekort/stepcard

  • Belinda Hammersdal
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Denne måneden har temaet vært "bruk mønsterark som klær". Sponsor denne måneden er KennyK. Motivet heter "Racy Roxie". Jeg har endel i samlingen min allerede,men denne var ny for min del. Bretteteknikken jeg skal vise dere i dag er alt annet enn ny,men siden det finnes så mange varianter av denne så ville jeg vise dere min måte å lage de på.

Jeg liker spesielt godt å bruke denne bretteteknikken til herrekort,noe jeg vet mange synes er vanskelig i utgangspunktet.Kanskje dette kan gi deg litt ideer?

Klar?

Jeg begynner med basen. Det er Bazzill i størrelsen 6" x 12".Score på 1"-2"-4"-6" og 9".


Brett kortet slik:

 

Fronten:

 

Jeg har valgt å sverte alle kanter.Distress Ink,Vintage Photo:

 

Med disse kortene passer det perfekt å bli kvitt noe av restearkene en har liggende. Jeg fant fram litt i bruntoner.

 

Kutt paneler til kortet. Jeg velger å kutte paneler også til den siden som ikke sees fra fronten for å få det mer stabilt. Mine paneler er i str 5 7/8 x 7/8, 5 7/8 x 1 7/8 og 5 7/8 x 2 7/8. Mine paneler ble svertet på alle sider.


Slik ble mitt grunnlag. Da er det bare å la fantasien få litt spillerom til hvordan en pynter dette.

Her er noe av det jeg vil ha med på mitt kort.Temaet denne måneden var å bruke mønsterark som klær. Nå har ikke denne flotte snellen fra KENNY K særlig mye klær på, men klær og sko er kuttet ut i rester fra Prima, Kaiserkraft og Kort&Godt. Stempelteksten er fra Kort&Godt, embosset med Inkido,kobber.

 

Mitt ferdige kort:

 

Du finner denne flotte dama finner du her og i ferdig fargelagt versjon her. Flere flotte digier finner du hos KennyK. Du finner garantert noe til enhver anledning. Jeg har fargelagt med Copics.

Hud:E0000-E000-E04-E11-E13
Hår: E49-E18-E08-YR18-YR14
Caps:YG99-YG97-YG95-YG93-YG91
Solbriller: Her ble det litt prøving, men jeg har brukt YG 95-YG93 og noen gråtoner. Tror det var C6-C4-C2 og C0. Jeg har brukt en hvit fargestift for å higlighte og en hvit marker for å forsterke effekten.

 


Jeg har brukt stjerner i tre og bark for å pynte. Liker svært godt stjerner til herrekort. Stjernedies,Martha Stewart punch(hjort) og Marianne Design dies(skog)

 

Her ser du at jeg har laget en liten lomme hvor jeg har puttet en tag med skrivefelt nedi. En kan også lage skrivefelt av hele baksiden på kortet.

 

Da håper jeg du fikk lyst til å lage et trappekort. Kanskje til og med til en mann? Lykke til!Klem fra DT Belinda

 

KennyK-Stamps-BADGE-IRockWITH-green

Motiv: KennyK