Skip to main content

Lag en vinterscene

  • Lena Johansen
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Jeg har vært så heldig at jeg får leke meg med stempelet Alannah fra StampArt. Og jeg har brukt bonusfilen som fulgte med. I dag tenkte jeg at jeg skulle vise dere hvordan jeg gjør en vinterscene.

Først stempler jeg ønsket bakgrunn i versamark, og embosser det med clear embossing. Her har jeg brukt stempel fra Scrappers choice.


Så begynner jeg med fargen tubled glass, og legger den på i en halvsirkel.


Deretter legger jeg fargen faded jeans i en halvsirkel litt over den første halvsirkelen, slik at fargene blender seg i hverandre.

 

Siste fargen jeg legger er chipped sapphire, og den legger jeg i en enda høyere halvsirkel, og litt ut på begge langsidene.

 

Så må vi jo ha litt snø. Jeg klipper til to remser på frihånd slik at jeg synes det ser ut som en snø banke, og legger så 3D snow effect på de. Legger bare der det kommer til å synes.


Jeg har noen små ferdige gjerder fra kort & godt som jeg gjerne vil ha på, og de setter jeg da under den ene snø banken før jeg limer det helt sammen. Og bruker vanlig lim i bunn, og 3D puter i toppen for å få litt mer dimensjon på kortet.


Alannah får 3D puter på overkroppen, og vanlig lim på beina når jeg limer henne fast. Banneren har vanlig lim helt til venstre, 1 3D pute på midten, og 2 3D puter i enden til venstre. Så er kortet ferdig, og voila vi har et flott vinter kort.


Som alltid, kos deg med hobbyen din!

- Lena_

 

Motiv: StampArt Design