Skip to main content

Lage bakgrunn med skyer

  • Lena Johansen
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Denne gangen her har jeg virkelig kost meg, igjen. Jeg fikk velge meg et digitalt stempel fra Stitchy Bear, og jeg valgte meg ut en herlig, herlig kar som kalles for Stupid Cupid. Stemplet er godt laget, med tykke gode strekker. Så jeg printet det ut på 200g Canson papir, og fant frem distressen min.

Veldig mange synes stilen CAS er vanskelig, og det er ikke så rart. For uansett hvor man snur seg hen, og uansett hvem man spør, så har alle forskjellig mening om HVA stilen er. CAS står for Clean And Simple, oversatt da til rent og enkelt på norsk. Og opprinnelig betydde det minst mulig pynt og stæsj. Gjerne et onelayer card med stoooort hvit tomt området. Mange holder fortsatt ved at det er den eneste formen for kort som kan kalles CAS. Men flere og flere begynner også å fylle hele kortet med både motiv og farger, og det kalles fortsatt CAS. Så det er ikke så rart man blir forvirret. Og enda mer forvirret blir man om man tar et kjapt google søk på CAS kort, for da finner man alt fra det enkleste kort, til lag på lag kort.


Så hvordan skal man da forholde seg til stilen?

Jeg har rett og slett forholdt meg til den ved at jeg ser hva utfordringsbloggene inspirerer med. Det finnes nemlig flere utenlandske blogger som er dedikert til denne stilen. Du finner de ved og google cas challenge blogs. Og i mine øyne ser det ut til at snart alt er lov, så lenge det er rette linjer og veldig lite pynt, og man får følelsen av at kortet ser enkelt ut når man ser på det.

Så denne gangen har jeg da laget to CAS kort, hvor det ene er veldig enkelt med stort hvit området, mens det andre ikke har noen tomrom, men allikevel vil bli klassifisert som CAS.


Dette kortet er helt enkelt med stort hvit området:

 

Også har vi kort nummer to hvor jeg da har laget bakgrunn, og selve tekststemplet er også større.

På kort nummer to har jeg bare klipt til litt papir og brukt det som basis for å lage skyer, veldig enkelt. Man legger den bare på og bruker distress ink mot kanten, flytter den og dytter mer distress mot kanten igjen.

 

Kort 1:

Motivet er malt med distress ink:
Hud: Tattered rose, Tattered rose og vintage photo i egenblandet mix
Klær: Barn Door ogFestive Berries
Solbriller: Barn Door, Festive Berries og black soot
Piler: Barn Door, Festive Berries, black soot og vintage photo
Vinger: Black soot
Hår: Black Soot
Bakken og rundt motivet: Black Soot

Tekststemplet er fra Ladybug and friends.

 

Kort 2:

Hud: Tattered rose, Tattered rose og vintage photo i egenblandet mix
Klær: Spiced Marmelade og black soot
Solbriller: Spiced Marmelade og black soot
Piler: Spiced Marmelade, black soot og vintage photo
Vinger: Black soot
Hår: Black Soot
Rundt motivet: Weathered wood
Skyene: Tumbled glass

Tekststemplet er fra Scrappers Choice

 

Som alltid, kos deg med hobbyen din!
Lena_J

 

Motiv: Stichy Bear