Skip to main content

Kort med søm

  • Synnøve Bjelland
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

WHAT? Var det første jeg tenkte da jeg hørte om dette med å sy på papir med symaskin... Kan det gå an? JA, det KAN gå an :)

Nå er det ikke mange kort jeg lager UTEN å sy litt på :) Det er jo faktisk enklere å sy rette sømmer på papir, for det glir jo ikke og drar seg, gjør det ikke heller.. På kortet jeg viser idag, har jeg altså sydd noen sømmer... Det er nok mange ganger lurt å sy på panelene FØR du limer de på kortet, ellers så kan det bli veldig tykt..

Her ser du hvordan jeg syr rundt panelet på tagen som hører til kortet...Og her har jeg sydd rundt stempelet jeg skal bruke på forsiden:Her har du hele kortet - som er et konvoluttkort..
Stempelmotivet er fra vår sponsor The East Wind og heter Flower Necklage Lovely Mon Amore. Syns det er såå nyyydelig, men sliter litt med å bli fornøyd med fargelegginga.....


Baksiden av kortet ser slik ut:Og her ser du tagen som jeg sydde rundt :)Kortet med tag'en oppi:Motivet er farget med Promakers:
Hud: Ivory, blush, dusky pink og pale pink
Hår: Vanilla, sandstone og caramel
Øyne: Sky blue + litt glitter
Kjole: April shower
Blomsterkrans: Wild Cranberry, Meadow green, olive green, budding rose og antique pink.
Lepper: Wild cranberry

Så nå er det bare å finne frem symaskinen og dure i vei :) Det er også fint med sikk sakk og mønstersømmer, for å ha nevnt det :)Ha en fin dag :)
Klem, Synnøve

Motiv: The East Wind