Skip to main content

Sjokoladepose til påske

  • Rita Krogsund
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

 I dag vil jeg vise de nydelige påskebildene fra High Tea design.

Jeg har laget noen små poser i mønsterpapir som matcher motivene, de er enkle å lage. Her får du vite hvordan.

Fold papiret (her 15x20 cm) sammen mot midten og press, tape sammen. Lag en brett ca 4 cm opp fra bunnen, brett denne tilbake, la posen ligge på bordet, åpne bare den siste 4cm bretten og press en side om gangen inn fra 'langsiden'. Brett mot hverandre de to klaffene for å lage bunnen, og tape sammen.

Toppen har jeg brettet ned, klippet med bølgesaks og svertet litt. Og et hull til å feste tag'en med. Neste steg var å bruke motivene på små tags, de passet helt perfekt til denne oppgaven.

Jenta er montert på Bolia-katalogens perm, den hadde så fin overflate :) Revet i kanten og gnukket litt med Versamark hvit stempelpute.

En liten rose pynter opp hatten og 3 hjemmelagde papirblomster liver opp posen. ( I posen er det gode sjokolade- egg..)

Den andre tag'en er enkelt og greit limt på naturhvitt kartong, svertet med en brun stempelpute rundt kantene. Også denne posen med påskesjokolade.

Begge posene har fått hamptråd som kontrast til alt det søte.

Til sist et påskekort med kyllinger. Brukte en oval die og laget hull i papiret med plankemønster (fra My Mind's Eye, DILLY DALLY,) monterte på 3D puter, og limte kyllingmotivet rett på selve kortet.
 
De fine eggene fikk et lag med Royal coat for en blank overflate, og limte de på 'utsiden'. Gresset er klippet på frihånd. Taket er også fra MME.
Takk for meg for denne gang, GOD PÅSKE
 
 
Ønsker du også å lage noe med disse motivene? Besøk denne siden og få bildene gratis
Motiv: High Tea Design