Skip to main content

Fjerne tekst fra et motiv

  • Lena Johansen
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Jeg er kanskje ikke alltid like flink til å vise vennene mine at jeg setter pris på de. Men med dette herlige motivet fra All dressed up, som heter A time to share så gjør jo det den saken enkel. Så nå males dette motivet, og så skal jeg sende avgårde et kort til bestisen - med en stor takk for at hun er akkurat den hun er!

Jeg har fjernet teksten på stempelet etter tillatelse fra produsenten. Alle vet kanskje ikke hvordan dette kan gjøres. Det aller første du må gjøre er å kopiere originalen, og ALDRI jobbe med originalen. Det er første bud, og må aldri glemmes. Alle pc'er kommer med programmet som heter paint. Så du åpner da kopien din i Paint. Og der finner du et viskelær som du kan bruke. Legger ved et bilde under her. Viskelæret er ved den røde pilen. Så visker du bare bort teksten. Men sørg for at designeren av stemplet synes det er ok før du gjør slike endringer.

Jeg lagde et veldig enkelt kort…igjen ;-) Motivet i seg selv er jo nok synes jeg. Men denne gangen har jeg brukt en litt annen størrelse på kortet. Og dette er en veldig fin størrelse synes jeg. Den er 7" X 4". I cm blir dette ca 10cm X 18cm. Litt jutetråd, et stempel, og hjemmelagde enameldots er pynten. Regndråpene er laget med stickles i fargen Crystal.

 

Matriallliste:

Motivet er fargelagt med distress i fargene:

Hud: Tattered rose + egenblanding av tattered rose og vintage photo.
Kjoler: Milled lavender – victorian velvet
Strømpebukser: Weathered wood
Hårbånd og sløyfer: Weathered wood
Veske: Vintage photo
Hår jente til venstre: Antique linen + Fryed burlap
Hår jente til høyre: Mustard seed + Wild honey


Annet:

Papir: Kort Godt – Rapsodi
Tekststempel: Norsk Stempelblad – Plate 10B

Og hvordan du lager dine egne enameldots kan du lese om HER.

 

Som alltid, kos deg med hobbyen til vi sees neste gang.

- Lena_J -

 

Motiv: All Dressed Up