Diverse bøker

I denne kategorien er de bøkene som jeg ikke synes passet inn i de andre kategoriene som jeg har opprettet. Humor- og diktbøker har fått en sentral plass i denne kategorien.

En varslers kamp - Musas kamp mot Goliat

BOKOMTALE: En varslers kamp - Musas kamp mot Goliat av Gro Ødegård. Leseeksemplar fra forfatteren

Denne boka som jeg nå skal omtale kunne vært en dårlig krimhistorie som du anser som lite troverdig. Det som gjør saken veldig alvorlig - er at historien dessverre er fra virkeligheten. Alt startet, i følge boka i 2006 da Gro Ødegård var fast ansatt som regnskapsansvarlig i en bedrift. Der avdekket hun flere økonomiske uregelmessigheter som hun ikke kunne stå inne for. Hun tok det opp med arbeidsgiver, og da ble livet hennes snudd på hodet. Hun ble avskjediget fra arbeidsplassen, og fikk ikke utbetalt lønn som hun hadde til gode. Så begynte truslene å komme....
 
Gro har nå skrevet ned sin historie i en bok. Det er ingen vanlig skjønnlitterær roman, men en dokumentar hvor det meste av det hun skriver er nøye dokumentert. Hun tror at de involverte vil at boka "skal ties ihjel" - og det må vi hjelpe henne med å forhindre!
 
Finnes det virkelig korrupte advokater, politimenn og dommere i Norge? Jeg vet ikke - les boka og døm selv!

Skriv bedre

BOKOMTALE: Leseeksemplar fra

En håndbok for deg som raskt og effektivt vil skrive ordene som virker, både på jobb og på Facebook. Du finner alt du trenger om rettskrivning, men også rådene som gir skrivingen din mål, mening og virkning. Du kan slentre gjennom boken fra begynnelse til slutt, eller bruke den som et oppslagsverk. Forfatteren har levd av å skrive i 40 år, og han har redigert tekster og gitt råd om å skrive nesten like lenge. Han vet hva du trenger: en lettlest bok som gjør tekstene dine bedre.


Forfatter: Bård Borch Michalsen
Forlag: Spartacus
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 139
Format: Heftet
Kilde: Leseeksemplar

Min mening:


Om forfatteren:
Bård Borch Michalsen (f. 1958) er utdannet medieviter og har jobbet som journalist og redaktør det meste av livet. Michalsen har skrevet bøker blant annet om mediehåndtering, profesjonell PR, informasjonsarbeid og om kommategnet, og han holder kurs og foredrag om de samme emnene. Michalsen underviser i profesjonell kommunikasjon ved Universitetet i Tromsø.

 

Tilfeldig artikkel:

Bevisets stilling
: BOKOMTALE: Bevisets stilling av Chris Tvedt. Leseeksemplar fra Gyldendal

Anbefalt bok!

Da Magnus Sandtorv rømmer fra sikkerhetsavdelingen på et psykiatrisk sykehus i Bergen, går alarmen. Magnus er psykotisk og farlig. Han ble sperret inne fordi han på bestialsk vis drepte sin egen bror, og har truet med å drepe resten av familien. Politiet rykker ut, men da de kommer frem til familiegården, er det for sent. Både faren, moren og søsteren er myrdet med kaldt blod. Ingen er i tvil om hvem som er morderen, heller ikke advokat Mikael Brenne, som blir oppnevnt som forsvarer for Magnus.

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.