Edels jul (Edel Hammersmark Gjervan)

  • Anne Lise Johannessen
: Boka er mottatt som leseeksemplar og må derfor merkes som reklame:

Norges mest selvtilfredse og grenseløse poet og TV-personlighet deler sine beste juletips!

Leter du etter mening og ektefølt hygge i førjulstida? En mer genuin høytidsfeiring som tar både kakebaksten og Horst Tapperts tragiske bortgang på rammeste alvor? Har du savna en julebok som tråkker utafor de dritkjedelige spora til barnehagetantemafiaen og shabby chic-stylistene?

Edel Hammersmark Gjervan vet råd. Ved å dokumentere sin egen adventstid, disse 24 praktfulle første dagene i desember, viser hun deg hvordan jula kan bli en tid for ekte glede.

Edels jul er en herlig samling personlige historier, hobbytips, oppskrifter og nyskrevne dikt – til glede og inspirasjon gjennom høytiden. Til deg fra a’ mor.

 
Forlag: Kagge
Utgivelsesår: 2015
Format: Innbundet
Antall sider: 105
Kilde: Leseeksemplar

Om forfatteren:
Edel Hammersmark Gjervan, født 1974, er Norges mest markante poet og TV-personlighet. Hun slo for alvor gjennom hos det brede lag av publikum da hun ble fast gjest i TV-programmet Torsdag kveld fra Nydalen på TV 2, og har siden hatt suksess med sitt eget talkshow, Dritseint med Edel.

Tilfeldig artikkel:

Brudekjolen
: BOKOMTALE: Brudekjolen av Pierre Lemaitre. Leseeksemplar fra Aschehoug

I det siste har Sophie hatt en følelse av å miste hukommelsen, ja, av å miste kontrollen. Hun forfølges av noe hun ikke er i stand til å sette ord på - og av bilder fra fortida hun ikke kan glemme.
En morgen våkner hun og oppdager at den lille gutten hun skulle passe, er død. Hun har ingen erindring av hva som kan ha skjedd. Men uansett hva som er sant, føler hun at hun med sin bakgrunn, ikke har en sjanse til å bli trodd.

Hennes eneste håp er å stikke - og skaffe seg en ny identitet. Et nytt liv, med en mann hun har truffet på nettet. Men Sophie er ikke den eneste som bærer på hemmeligheter.

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.