Artikler om

Ferie og fritid

I denne kategorien finner du diverse artikler som omhandler aktiviteter, ferie og fritid. Dette er f.eks. fritidsaktiviter, ferie, familieparker, spa, spill og merkedager.

For å lage flere av artiklene har i vært rundt å testet familieparker/spasteder. Noen av ferieartiklene er også innsendte artikler og noen er presseartikler. Når det gjelder omtaler av spillene, så har vi laget spillekvelder og testet de ut.

For å velge hvilken kategori du vil se mer på, se menyen nedenfor.


Ferie og fritid

Aktiviteter for hele familien

I denne kategorien har vi lagt inn turforslag, artikler om en spesielle aktiviteter, leker, regler, bursdagsfeiring osv.

Familieparker

Diverse familieparker vi har vært og testet. Hovedsaklig i Norge, Sverige og Danmark.

Ferie

Diverse artikler om ferie i Norge og utlandet.

Merkedager

Artikler om diverse spesialdager som påske, jul, st. Hans, valentinsdag,  m.m.

Spa og velvære

Her er artikler om spasteder vi har testet, og andre generelle velvære artikler.

Spill

Test av ulike brettspill og andre spill.

Dyreparken i Kristiansand

I 2014 dro vi på tur til Dyreparken i Kristiansand. Der hadde vi ikke vært på 7 år. Dengang var Mona 10 år og Anders 6,5 år. Mona husket at det var koselig der, og litt skummelt hos Kaptein Sabeltann. Anders husket ingenting.

Vi tenkte at det nok var mest for de små der. Våre unger er nå 17 og 13,5, men vi tenkte at det kunne være hyggelig med en familietur - og så er vi jo alle glade i dyr.

Kokkelimonke

Endelig en ledig fredag, og vi inviterte igjen til spillekveld.

Spillet vi valgte å starte med heter Kokkelimonke. Det er et bløffespill hvor man får opplest et ord som du sannsynligvis ikke har hørt før. Ordet skal du forklare skriftlig. Poenget er å få de de andre spillerne til å tro på akkurat din forklaring. Det blir det poeng av.

Tilfeldig artikkel:

Aktivitetsmuseum

Junibacken er et aktivitetsmuseum i Stockholm. Museumet har eksistert siden 1996 og har barna i sentrum. Her får du møte mange av miljøene og figurene som Astrid Lindgren skrev om i sine bøker. Det blir også arrangert barneteater.

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.