Aktivitetsplanlegging

  • Anne Lise Johannessen

For to dager siden publiserte vi en artikkel om aktiviteter og stress. Det er ikke alltid lett å få hverdagspuslespillet til å gå opp. Casi har nå bestemt seg for å planlegge sin hverdag litt bedre. Hun har nå gått til innkjøp av en planleggingskalender hvor hele familien må fylle ut aktivitetene de har i løpet av uka.

Casi snappet også opp en idè når hun var på besøk hos noen venner i sommer. Der hadde de også en kritttavle med ukentlig middagsplan og ellers andre viktige aktiviteter hengende på veggen. Der måtte alle skrive på forhånd om de ikke kom til middag på bestemte dager, eller om de tok med seg en venn en annen dag.

Har din familie mange ukentlige aktiviteter og hvordan foregår planleggingen hjemme hos dere?

Bli med i diskusjonen her

 

Tilfeldig artikkel:

Skjebneøya
: BOKOMTALE: Skjebneøya av Lucy Clarke. Leseeksemplar fra Bonnier

Søstrene Erin og Lori befinner seg på Fiji. Dagen etter skal de reise videre til en av de andre omliggende øyene. På kvelden krangler de, og Erin dukker ikke opp på flyplassen, som avtalt, morgenen etter. Etter en stund får hun beskjed om at flyet er sporløst forsvunnet.

Dette er ikke en troverdig historie, men den har god underholdningsverdi. Spennende og lettlest. Et snev av romantikk er det i historien også.

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.