Nakne barn på offentlige steder

  • Anne Lise Johannessen

Casi liker å følge med i debatter på Facebook. Nylig var det noen som diskuterte om det var greit å la småbarn være nakne på stranda, og om foreldrene ikke var redd for pedofile. I sommer var vi i Tyskland. I sentrum av en av byene var det en stor fontene hvor mange barn sprang og lekte i vannet. En liten gutt på kanskje ett år, sprang rundt naken. Det var ingen som så ut til å reagerere på det.

Casi hadde tidligere en nær venn (se bildet), han foretrakk alltid å være naken uansett tid og sted.

Casi er litt usikker på om hun synes det er greit eller ikke. Hadde hun hatt barn, hadde hun kanskje iallefall latt dem ha på en badebukse ;) Hva mener du?

Delta i diskusjonen her

 

Tilfeldig artikkel:

Heksejakt
: BOKOMTALE: Heksejakt av Max Seeck. Forhåndseksemplar fra Aschehoug

Kona til en kjent forfatter blir funnet drept i parets hjem. Flere drap blir så utført, og felles for ofrene er at de er kledd i en svart kjole og de er manipulert til å ha et uhyggelig smil i ansiktet. Det viser seg at alle drapene er etterligner hendelser i forfatterens bøker. Detektiv Jessica Niemi etterforsker sakene.

Dette er en ny forfatter for meg, og boka er den første i en planlagt serie. Historien er lettlest og oppslukende, og jeg gleder meg til neste bok.

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.