Øvelseskjøring

  • Anne Lise Johannessen

Casi har lenge klart seg uten "lappen". Hun har ikke prioritert å bruke penger på kjøretimer og har alltid noen som stiller opp for henne å kjører henne dit hun skal. I det siste har hun tenkt på at det likevel kunne vært kjekt å hatt sertifikat.

Casi elsker å reise og se nye steder. Hun har tenkt litt på om hun kanskje skal dra på en lengre ferietur helt alene, men ingenting er bestemt. Det ble iallefall til at vi skaffet oss en L, og satte i gang med øvelseskjøring.

Og det viser seg at Casi er en veldig flink sjåfør. Det tar nok ikke så lang tid før hun står med sertifikat i hånda - eller labben som hun sier.

Har du noen rundt deg som driver å øverkjører - eller som nylig har fått lappen? Hvor mange kjøretimer gikk det med hos trafikkskolen?

Delta i diskusjonen her

 

Tilfeldig artikkel:

Vokteren
: BOKOMTALE: Vokteren av Lee Child og Andrew Child. Leseeksemplar fra Cappelen Damm

Historien handler om småbyen som ble stengt ned pga et cyberangrep. IT-sjefen, Rusty Rutherford blir syndebukken. Dette er en historie som man vel kan kjenne seg igjen i knyttet til ferske hendelser verden over. Nyheter om datainnbrudd og manipulering ved valg i ulike land, innbrudd i offentlig forvaltnings depotservere er høyst aktuelle problemstillinger.

En lett fordøyelig historie i god gammeldags amerikansk stil. Boka kan lett anbefales for de som liker krim og action.

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.