Gjemmesteder

  • Anne Lise Johannessen

Hvis du mistenker narkotikamisbruk, hvor skal du begynne å lete?

I følge en som tidligere har brukt stoff er gjemmestedene er utallig! Overalt! "Det er nesten umulig å svare på", sier vedkommende - "i tuppen av sko, mellom madrass og sengebenk etc etc".

"Når man begynner å bli litt mer på tuppa, begynner man å lage litt mer kreative gjemmesteder. Du kan tro jeg har kuttet opp mye rart møblement i tro på at når jeg sydde det igjen, så var det umulig å finne", sier vår kontaktperson.

I følge en artikkel hos nettstedet an.no er mobiltelefonen er et multiverktøy for mange som selger og bruker narkotika. Via sms-meldinger og samtaler inngås narkohandler. Og den brukes også til å gjemme narkotika i.

En mann i 20 årene som Avisa Nordland har snakket med, bekrefter at han selv har brukt mobiltelefonen som gjemmested for en brukerdose med amfetamin. Man pakker stoffet inn i sølvpapir og legger det bak batteriet.

Bruk av kroppens hulrom er fortsatt en klassiker for personer som bringer med seg narkotika. For mindre brukerdoser er stedene mange og varierte. Alt fra klær, belter, klokker og sko. Artikkelen forteller også historier om hvor politiet har funnet stoff i buksesplitten, bukselinningen og innsydd i buksebretten.

Hjemme hos brukere og selgere har politiet avslørt hermetikkbokser med dobbel bunn og hemmelig rom. Lufteventiler hører med til de mer vanlige stedene folk skjuler narkotika.

Tilfeldig artikkel:

Mandela-effekten
: BOKOMTALE: Mandela-effekten av Anne Holt. Leseeksemplar fra Gyldendal

Selma Falck blir skutt i armen. Etterhvert er det flere kjente personer som blir utryddet. Selma ser et mønster i drapene og ser at en fellesfaktor blant personene er Barnevernet. Parallellt i boka følger vi den navnløse gjerningsmannen.

Jeg likte historien og leste den ivrig, men tror kanskje at jeg synes at den første i serien var hakket bedre.

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.