NorgeQuiz junior

  • Anne Lise Johannessen
:Spillet er mottatt for vurdering fra TacTic:

Dette er et spørrespill hvor du trekker kort i forskjellige kategorier. Alle spillerne er med på å svare - og man bruker enkle svarbrikker for å gi sitt svar.

Vi har spilt mange spørrespill tidligere hvor det nesten er umulig å svare på enkelte av spørsmålene. Dette er en juniorutgave, så det er veldig enkle spørsmål - men det passet fint for oss i spillegruppa. 

Spillerunden er litt kort, men det passer jo fint om man bare skal spille en kjapp runde. Man må også tenke på at dette egentlig er et juniorspill, og da kan kanskje noen av spørsmålene være litt mer utfordrende, og spillerunden går kanskje ikke fullt så fort med barn. Barn kan også være utålmodige.

Veldig bra barnespill er konklusjonen. Det er moro også for voksne, men det er kanskje ikke dette spillet du kjøper om du ikke har barn i husstanden.

 

Antall spillere: 2-6
Alder: 7+
Spilletid: 30+
Språk: Norsk

 

Dette spillet er levert fra TacTic.

Selv om jeg har fått spillet for uttesting, er artikkelen skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg har ingen økonomisk kompensasjon for omtalen.

Tilfeldig artikkel:

Alt vi vil beholde
: BOKOMTALE: Alt vi vil beholde av Kerry Lonsdale. Leseeksemplar fra Bastion

Vanskelig å legge fra seg. Ble bestselger nr 1 på kindle.

Kokken Aimee har oppskriften på det perfekte liv: hun skal gifte seg med sin barndomskjæreste, James, og kjøpe foreldrenes restaurant. Men livet tar raskt en forferdelig vending når James sporløst forsvinner i en båtulykke.

Mens Aimee kjemper for å gjenvinne livet sitt, dykker hun dypere ned i James dramatiske  forsvinning. Det hun oppdager er et hav av hemmeligheter. Og like under overflaten er en sannhet som kan sette Aimee fri – eller knuse henne for alltid …

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.