Partners

  • Anne Lise Johannessen
Spillet er mottatt for vurdering av Boardgamer.no

Dette er et Ludo-lignende spill - bare mye morsommere!

Førsteinntrykket var at reglene var kompliserte og at det var mye å huske på, men etter en åpen prøverunde, kom vi fort inn i det, og det var ikke vanskelig i det hele tatt. Dette er en mye artigere variant av Ludo - hvor du bruker kort istedenfor terninger, og hvor to farger samarbeider på lag.

Vi delte inn lagene slik:
- Mona og Rigmor
- Adrian og Anne Lise


Mona og Rigmor stakk til slutt av med seieren, men det tror vi at var pga en passe porsjon med flaks...

Det var veldig hyggelig å være på lag og samarbeide om å komme seg fram på brettet - og ikke minst å prøve å forhindre konkurrentene.

I Ludo må man slå en seks'er for å få ut en brikke, i dette spillet må man få et hjertekort. Dessverre slet Adrian med det, så i den første omgangen (som består av 3 runder) måtte han hele tiden si pass, mens Mona var heldig og fikk flere hjerter i en runde.

Dette var et enkelt og underholdene spill som vi som spilte likte veldig godt. Jeg sier som Boardgamer.no skriver: Det eneste negative med dette spillet, er at man må være 4 spillere. En kan imidlertid være færre og spille det online, men da må man, mot en liten sum, laste ned en app .


Antall spillere: 4 (Mulig med 6 i et utvidet spill)
Alder: 8+
Spilletid: ca 60 minutter
Språk: Norsk


Det er mulighet for å kjøpe ekstra pakker med kort til dette spillet slik at man får enda flere muligheter. Dessuten er det lansert en utgave hvor man kan være 6 spillere.

Dette må være et supert spill for familien nå i romjula og ellers på rolige dager.

 

Boardgamer.no skriver:
Partners er kort fortalt et supermorsomt brettspill for fire personer (to på hvert lag). Noen kaller det strategisk Ludo med kort - og det er vel egentlig ikke noen dårlig beskrivelse! I hvert fall handler det om å få dine fire brikker i mål - akkurat som i Ludo. Men der slutter også likheten! For det første har du ikke vunnet før din partner også får sine brikker i mål. For det andre dreier Ludo seg primært om flaks og terningkast, mens Partners i stedet har innført spillekort og strategi.

Det eneste negative som kan sies om Partners er vel at man må være 4 personer for å spille!

 

Dette spillet er levert fra Boardgamer.no

Selv om jeg har fått spillet for uttesting, er artikkelen skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg har ingen økonomisk kompensasjon for omtalen.

Tilfeldig artikkel:

Til døden
: BOKOMTALE: Til døden av Agnes Lovise Matre. Leseeksemplar fra Vigmostad & Bjørke

Ella og Mathias gifter seg etter kun 3 måneders bekjentskap. Begge er veldig hemmelighetsfulle om sin fortid, men etterhvert begynner begge å avdekke små biter av den andres fortid. Det de finner ut skremmer dem begge, men er det virkelig det som er sannheten?

Jeg likte godt denne boka. Her er det både spenning og humor, og den er veldig annerledes enn de andre bøkene til forfatteren.

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.