Farmer's Market

  • Anne Lise Johannessen
:Spillet er mottatt for vurdering av Jumbo:

Nytt puslespill ble påbegynt på en mandag. Denne gangen er det Farmer's Market fra Falcon som jeg vil prøve meg på. Det er igjen 1000 brikker, det føler jeg er akkurat passe - både når det gjelder utfordring og for at jeg skal bli ferdig innen rimelig tid.

Det er noe med det å pakke opp et nytt puslespill. Det er spennende å ta av lokket på esken og se på brikkene for så å begynne på sorteringsjobben. For å ikke snakke om den deilige lukten som noen puslespill omgir seg med.

Falcon har utrolig mange fine motiver. Om ikke det er nok, så ser de også ut til å ha tykke, fine brikker. De gir godt inntrykk og oser av kvalitet.

Jeg setter i gang med godt mot og fikk god hjelp fra Fred Are. Dette puslespillet har mange detaljer, og vi lette og lette etter de spesielle brikkene. Noen ganger kan man kjenne på det at det kanskje er like greit å gi opp. Noen brikker var vanskelige å finne, men plutselig dukket de opp underveis likevel. Det å få på plass siste brikke i et puslespill, gir en deilig følelse av mestring, og glemt er all frustrasjon - for det er jo egentlig ganske gøy!!!

 

 
Dette puslespillet hadde mange morsomme detaljer. Her er noen utsnittsbilder:

 

Navn: Farmer's Market
Merke: Falcon
Antall brikker: 1000 (40 x 25 brikker)
Størrelse: 68 x 49 cm

Jeg brukte ca 1 uke på å legge dette puslespillet.

 

Dette spillet er levert fra Jumbo

Selv om jeg har fått spillet for uttesting, er artikkelen skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg har ingen økonomisk kompensasjon for omtalen.

Tilfeldig artikkel:

Den sjuende sønnen
: BOKOMTALE: Den sjuende sønnen av Árni Thórarinsson. Leseeksemplar fra Bazar

Ny islandsk krim.

Kveldene er lange i Ísafjördur, et lite sted nordvest på Island, når Einar er på oppdrag for Ettermidddagsavisen for å skrive om den lokale økonomien som er omtrent like lovende som avisens. Men det tar ikke lang tid før Einars nese for nyheter begynner å klø.

Et verneverdig hus brenner ned, og det er mistanke om at brannen er påsatt. Mens Einar intervjuer husets eier, blir han nesten påkjørt av en bobil i høy fart. Den viser seg å være stjålet fra to litauiske turister. Så forsvinner to besøkende i byen, en populær fotballspiller og kameraten hans, og det er ingen spor etter dem.

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.