Dogs collage - 500 brikker

  • Anne Lise Johannessen
:Spillet er kjøpt hos Boardgamer.no:

Dette puslespillet bare måtte jeg ha, siden det var en boxer på motivet - trodde jeg først iallefall. I ettertid har jeg blitt mer usikker på om det egentlig er en bullmastiff. Uansett det var et fint motiv. Jeg fant ikke puslespillet her i Norge, så jeg bestilte det hos Boardgamer i Danmark. Det er imidlertid ikke noe problem. De betaler toll og sender pakken rett til døra di.

Litt utfordrende var faktis puslespillet selv om det bare var 500 brikker, det var litt like farger. Educa har mange fine motiver, og det følger med lim i pakka. Brikkene sitter litt løst pga formen på de, men jeg synes dette var bedre nå enn på det forrige puslespillet jeg la fra Educa.

Når jeg var ferdig med motivet, limte jeg det sammen. Jeg tenkte at det blir et fint bilde. Jeg brukte ikke limet som følger pakka, for jeg har allerede en tube med puslespill fra Clementoni som jeg er veldig fornøyd med.

 

 

Raser:
1. Boxer/Bullmastiff?
2. Dalmantiner
3. Beagel
4. Berner Sennen/Hovawart/Tibetansk mastiff?
5. Schäfer
6. Chow chow
7. Afgansk mynde
8. Yorkshire terrier
9. Pomeranien
10. Leonberger
11. Samojed
12. Fox terrier

 

Navn: Dogs Collage
Merke: Educa
Antall brikker: 500 (20 x 25 brikker)
Størrelse: 34 x 48 cm


Jeg brukte 3 dager på dette puslespillet

 

 

Tilfeldig artikkel:

Vargtimen
: BOKOMTALE: Vargtimen av Geir Tangen. Forhåndseksemplar fra forfatteren.

En ung jente blir funnet død i skogen. Det mistenkes at hun har tatt sitt eget liv, men enkelte ting kan tyde på noe annet. Etterhvert avdekkes en slags allianse, hvor den endelige utfordringen er å ta sitt eget liv. Etterforsker Gabriel Fjell, som er Tangens nye hovedperson må finne ut av dette før flere ungdommer får avsluttet livet sitt.

Dette er en ny sjanger for Tangen - psykologisk krim. Historien er mørk og dyster, og har et alvorlig tema - men jeg elsker den! Boka er godt skrevet, og jeg anbefaler den veldig gjerne videre, men den er ikke for sarte sjeler.
 

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.