Skip to main content

Sommerquiz 2022

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Trine Aalborg
Leseeksemplar fra Bonnier

Dette er både en bok, og et spill i ett. Boka er delt inn i tre ukedeler, med 7 dager som underkapitler. Hver dag har igjen fire runder med spørsmål, både for barn og voksne. Til hver runde hører det også med et svarark for 6 personer. Her kan man konkurrere både pr dag, pr uke og for hele ferien totalt. Bestem dere gjerne for en premie på forhånd.

Jeg likte denne boka. Hvis du ikke vil bruke den som et spill, kan du bruke den som en vanlig spørrebok. Fin bok uansett hvordan du bruker den. Spørsmålene er varierte fra veldig lette til vanskelige. Super bok å ha med på bilturer, turen føles går mye raskere når man kan konsentere seg om noe gøy.

Se videopresentasjonen av boka her.

 

Forfatter: Trine Aalborg
Forlag: Bonnier
Utgivelsesår: 2022
Antall sider: 400
Format: Pocket
Kilde: Leseeksemplar fra forlaget. Min bokomtale er likevel min subjektive mening, og skrevet ut i fra et nøytralt ståsted. Jeg er ikke påvirket av hverken forfatter eller forlag. Jeg får ingen økonomiske fordeler av omtalen.

 

Forlaget skriver:
Alle liker quiz! I quizmaster Trine Aalborgs bøker kan alle svare på noe, samtidig som det jevnlig er litt ekstra å «bite» i for den drevne quizdeltaker. Quiz er en enkel og billig aktivitet som ikke krever noe utstyr - det kan spilles overalt og med alt fra to deltakere til mange lag.


Hva betyr det at boka er mottatt som leseeksemplar?

Det er regler i Markedsføringsloven, som bestemmer at bøkene SKAL merkes, siden omtalen kan ha en viss reklameeffekt.

Uansett er denne bokomtalen MIN personlige mening, og mitt personlige utformede oppsett. Selv om jeg har fått boka kostnadsfritt fra forlaget eller forfatteren, står jeg helt fritt til å skrive min ærlige mening. Jeg blir ikke påvirket på noen måte, og jeg er ikke tilknyttet noe forlag.

Jeg velger selv om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken jeg får og hvilket tidspunkt jeg vil lese den. Dessuten velger jeg selv om (og hvor) jeg vil dele omtalen min. Bøker som jeg kjøper, eller får i personlige gaver, behandles på samme måte som leseeskemplarer. Dette er viktige punkter for meg for å kunne omtale en bok.

Jeg får ikke betalt for å skrive omtalen. Boka jeg har fått er stemplet med leseeksemplar, og kan ikke videreselges i ettertid. Jeg har altså INGEN økonomisk fordel, eller kompensasjon. Arbeidet med å omtale en bok gjøres av idealistiske formål, fordi jeg ønsker å inspirere til at gode bøker skal nå ut til flere lesere.

 


Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips
- Hverdagsnett

- Krimbøker

- Lesetips for bokelskere
- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene
- Lesegruppa
- Lesedilla

- God Bok!

Hverdagsnettmagasinet:

Utgivelsesplan i 2022: 1. februar, 1. april, 1. juni, 1. august, 1. oktober og 1. desember

 

Bonnier