OM HVERDAGSNETT

Utgave 6/2022 – Desember (Årgang 2)

Hverdagsnett er en uavhengig nettside laget på et ideelt formål. Jeg som lager den, heter Anne Lise Johannessen, og holder til i Sandefjord.

Målet med nettsiden er å tilby artikler med "hverdagslige temaer" for voksne lesere – med høyt fokus litterære temaer og mine bokanmeldelser.

Jeg lager og utgir også magasinet Hverdagsnettmagasinet, som er et digitalt magasin, med seks utgivelser pr. år. Første utgave ble lansert i juni 2021. Målet med magasinet er å fremme forfattere og bøker, men det inneholder også mye annet variert lesestoff. De fleste artikler er skrevet av meg.

Les mer om det her: https://hverdagsnett.no/index.php/magasin

Hverdagsnett har eksistert i sin nåværende form siden juli 2017. Den er en delvis videreføring av min gamle nettside, Barnemix, som jeg lagde på tidlig 2000-tallet, hvor hovedfokus var barn og foreldrerollen.

Dersom du har en bok, et spill eller et annet produkt som du ønsker å få omtalt - eller et arrangement – ikke nøl med å ta kontakt.

For å komme i kontakt med meg, bruk kontaktsskjemaet under.


Viktig info

Selv om enkelte bøker, spill og andre produkter er mottatt som testeksemplar, er alle anmeldelser og tester som jeg har foretatt skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får ingen kompensasjon for dette.

SKRIBENTER OG ANSVAR FOR ARTIKLER OG EVT. PREMIER

Noen artikler på Hverdagsnett er skrevet av frivillige bidragsytere og bloggere. Dersom du har lyst til å bidra med med noe som passer inn på nettsiden, eller i magasinet, så ta kontakt! Siden nettsiden drives på frivillig basis uten inntekter, kan jeg ikke gi noen kompensasjon for dette.

Kanskje du har en interessant historie? Ta kontakt, jeg intervjuer deg gjerne, og lager artikkel.

Jeg tar ikke noen ansvar for innholdet i artikler skrevet av andre, eller artikler skrevet av meg selv på bakgrunn av eksternt kildemateriale,

Dersom det gjennomføres konkurranser på nettsiden eller i facebookgruppen tilhørende nettsiden, er det sponsoren av konkurransen som står for ansvaret for utsending av premien.

Jeg har forøvrig også mange bokgrupper på Facebook, bl.a. en som heter Krimbøker.

COPYRIGHT

Alt innhold, både på nettsiden og i magasinene, er omfattet av copyright. Du kan ikke bruke tekster eller bilder uten skriftlig tillatelse fra meg. Evt. utdrag og sitater SKAL merkes med tydelig kilde, og link til nettsiden eller magasinet. Dette gjelder også for innhold i Hverdagsnettmagasinet.

Å linke til nettside og magasin, er naturligvis i orden.

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.