Skip to main content

OM HVERDAGSNETT

Hverdagsnett er en uavhengig nettside laget på et ideelt formål. Jeg som lager den, heter Anne Lise Johannessen, og holder til i Sandefjord.

Målet med nettsiden er å inspirere til å lese gode bøker, informere om litteratur, gi tips om spill, og tilby artikler om ulike temaer til voksne lesere.

Jeg lager og utgir også magasinet Hverdagsnettmagasinet, som er et digitalt magasin, med seks utgivelser pr. år. Første utgave ble lansert i juni 2021. Målet med magasinet er å fremme forfattere og bøker, men det inneholder også mye annet variert lesestoff. De fleste artikler er skrevet av meg.

Les mer om det her:
https://hverdagsnettmagasinet.no


Samarbeid?

Dersom du har en bok, et spill, et produkt, et arrangement, en opplevelse eller et sted som du ønsker at jeg skal lage artikkel om  – ikke nøl med å ta kontakt.

Brukt kontakt(at)hverdagsnett.no for å komme i kontakt med meg.

Hverdagsnett

Hverdagsnett har eksistert i sin nåværende form siden juli 2017, og har et snitt på 10 000 lesere i måneden – og godt over 100 000 sidevisninger.

Nettsiden er en delvis videreføring av den gamle nettsiden Barnemix som hadde hovedfokus på foreldrerollen, og hadde et snitt på 30 000 unike lesere i måneden.


Viktig info

Selv om enkelte bøker, spill og andre produkter er mottatt som testeksemplar, er alle anmeldelser og tester som jeg har foretatt skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får ingen kompensasjon for dette.

SKRIBENTER OG ANSVAR FOR ARTIKLER OG EVT. PREMIER

Noen artikler på Hverdagsnett er skrevet av frivillige bidragsytere og bloggere. Dersom du har lyst til å bidra med med noe som passer inn på nettsiden, eller i magasinet, så ta kontakt! Siden nettsiden drives på frivillig basis uten inntekter, kan jeg ikke gi noen kompensasjon for dette.

Kanskje du har en interessant historie? Ta kontakt, jeg intervjuer deg gjerne, og lager artikkel.

Jeg tar ikke noen ansvar for innholdet i artikler skrevet av andre, eller artikler skrevet av meg selv på bakgrunn av eksternt kildemateriale,

Dersom det gjennomføres konkurranser på nettsiden eller i facebookgruppen tilhørende nettsiden, er det sponsoren av konkurransen som står for ansvaret for utsending av premien.

Jeg har forøvrig også mange bokgrupper på Facebook, bl.a. en som heter Krimbøker.

COPYRIGHT

Alt innhold, både på nettsiden og i magasinene, er omfattet av copyright. Du kan ikke bruke tekster eller bilder uten skriftlig tillatelse fra meg. Evt. utdrag og sitater SKAL merkes med tydelig kilde, og link til nettsiden eller magasinet. Dette gjelder også for innhold i Hverdagsnettmagasinet.

Å linke til nettside og magasin, er naturligvis i orden.

Hverdagsnett er en uavhengig nettside/-magasin laget på et ideelt formål. Hverdagsnettmagasinet er et digitalt magasin underlagt nettsiden.

Redaktør for begge: Anne Lise Johannessen

Hverdagsnettmagasinet | Nettsiden Hverdagsnett

 

De to nyeste utgavene