Skip to main content

Remis

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Gunnar Flørenes Gundersen
Leseeksemplar fra forfatteren

Boka starter med at Elin Martinsen planlegger en perfekt middag. Alt er klart, bare hovedgjesten mangler. Noe går galt, og kvelden blir ikke som Elin hadde sett for seg. Vi blir tatt med på etterforskningen rundt flere mord, samt noen kompliserte familieforhold. Frelsesarméen har en sentral rolle i boka.

Neste bok som er underplanlegging har pedofili som tema.


Forlaget skriver:

Remis handler om å bevare en lønnsom foretning. Hovedpersonene møtes gjennom familiegjenforening. Scenene er lagt til Oslo, Farsund og Kiev. Leseren blir tatt med i en spektakulær og krevende etterforskning og jakt.

Forfatter: Gunnar Flørenes Gundersen
Forlag: G.F. Gunder Forlag
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 167
Format: Pocket
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Spennende historie som slutter med en uløst hendelse, og boka har derfor en sterk tilknytning til den kommende boka som sannsynligvis kommer i salg senere i år.

Dette er en fin og lettlest debutbok av forfatteren. Boka er kun på 167 sider, så skulle være overkommelig å lese for de fleste.


Om forfatteren:
Gunnar Flørenes Gundersen er fra Arendal, men flyttet derfra på 70-tallet. Han jobbet for Frelsesarméen fram til han ble pensjonist. Nå er han forfatter med eget forlag. Remis er hans debutbok.

Hans andre bok, Morgenstjerne bygger videre på denne boka, og er snart ferdig skrevet. Neste bok forteller historien om Thomas som ble utsatt for overgrep som liten i hjembyen Arendal. 

 

Meld deg inn i gruppene jeg har på facebook for å få oppdateringer om nye omtaler og andre lesetips

- Krimbøker

-
Lesetips for bokelskere

- Bokskatter bortenfor bestselgerlistene

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Egne forlag