Skip to main content

Lykkelige omstendigheter

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Michael Robotham
Leseeksemplar fra Bazar

Den mest urovekkende krimmen du leser våren 2018.

Et tilsynelatende tilfeldig vennskap mellom en vellykket, gravid mammablogger og en enslig butikkdame som venter barn samtidig, utvikler seg i sjokkerende retning. Alle har en idé om hva et perfekt liv er. For Agatha er det Meghan Shaughnessys.

Disse to kvinnene med svært forskjellig bakgrunn har én ting felles - en dyster hemmelighet som kan ødelegge alt de har kjært. Begge er villige til å risikere alt for å skjule sannheten.

 

Forfatter: Michael Robotham
Forlag: Bazar
Utgivelsesår: 2018
Originaltittel: The Secret She Keeps
Oversatt av: Kurt Hanssen
Format: Ebok
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:

Jeg hadde lest at denne handlet om en blogger, og trodde det nærmest var en dokumentar. Så feil kan man ta! Det er ikke krim på "den vanlige måten", men er en snikende bok med masse spenning. En psykologisk thriller ville jeg kategorisert den som. Denne må du lese - bare husk å passe godt på barna!


Om forfatteren:
Gold Dagger prisvinner Michael Robotham startet karrieren som journalist. Senere ble han ghostwriter og har vært involvert i en rekke bestselgende biografier av kjente politikere og popstjerner.

I 1994 ga han ut sin første bok, den psykologiske thrilleren The Suspect, som ble en stor internasjonal suksess med utgivelse i 22 land og salg på over en million eksemplarer. Liv eller død er hans første bok på norsk.

 

Cappelen Damm