Skip to main content

Liket i Slottsparken

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Gaute Wicksander
Leseeksemplar fra Juritzen

Hemmelig makt er den farligste
Krim større enn hverdagen. Krim som griper dypt inn i det hemmelige Norge, der hvor landet egentlig styres, der hvor hemmelighetene er så store at de som vet for mye, må dø.

Liket i Slottsparken har alt dette og i tillegg to usedvanlig dristige og likandes hovedpersoner, finansanalytikeren Max Nordtveit og journalist i Dagbladet Astrid Dale. Fra hver sin kant dras de inn i et voldsomt spill om en over hundre år gammel pakt, som skal omgjøre Norge til en sosialistisk republikk. Handlingen foregår i 2001. Norge står på hodet, kronprins Haakon skal gifte seg med Mette-Marit. Men i grålysningen dagen før bryllupet finner politiet en hånd som stikker opp av plenen i Slottsparken. En hånd til et lik som har ligget der lenge ... 


Forfatter: Gaute Wicksander
Forlag: Juritzen
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 442
Format: Pocket
Kilde: Forhåndseksemplar


Min mening:
Veldig spennende bok hvor man havner innenfor det kongelige miljøet. Denne boka er lettlest og du kan lese den ut på et par dager om du vil.

Boka blir utgitt i september - så her har du en fin bok du kan slappe av med i høstferien. Gled deg!


Om forfatteren:
Gaute Wicksander er et forfatterkollegium av tidligere redaktør i Her og Nå Harald Gautneb, sjefredaktør i Se og Hør Ulf André Andersen og tidligere «finansakrobat» og analytiker Audun Wickstrand Iversen.

Med krimromanen LIKET I SLOTTSPARKEN debuterer alle tre som skjønnlitterære forfattere.

Juritzen