Skip to main content

De du ikke kjenner

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Hedda Tollefsrud
Leseeksemplar fra Juritzen

Hun føler seg så sikker på det hun er i ferd med å gjøre, på hva som skal avsluttes. Det kommer til å være så enkelt. Over en bro, så en til, og deretter følge veien oppover til skogen. Når hun kommer frem vil det lille tjernet vente på henne. De andre skal dukke opp rett etter henne ...

Katherine er engstelig og tør ikke gå ut. Nora hater mennesker og vil helst unngå dem. Emma er deprimert og sover bort mesteparten av dagen.

Tre kvinner som er ulike hverandre, men som føler seg fanget. Fanget i sine egne tanker. Det de ikke vet er at noen ønsker dem av veien.

DE DU IKKE KJENNER er en helt spesiell fortelling med ytre spenning fra innsiden av sjelen.


Forfatter: Hedda Tollefsrud
Forlag: Juritzen
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 279
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Dette var en veldig spesiell leseopplevelse som "tok meg litt på senga".

Du blir kjent med tre forskjellige kvinner og boka er oppdelt i separate kapitler om disse. Etterhvert viser det seg at de alle har en felles venn.

I starten synes jeg faktisk boka var litt treg å lese, den engasjerte meg liksom ikke helt, og jeg slet med å "få tak" på den. Jeg fortsatte likevel å lese - om enn ikke så veldig grundig.

På et tidspunkt ute i boka ble interessen min plutselig vekket. Spenningsnivået tok seg opp og jeg ville bare lese mer og mer. Etterhvert begynte jeg å få en mistanke om løsningen, men det var sent i boka.

Konklusjonen er at dette er en veldig god psykologisk historie som garantert vil overraske deg!


Om forfatteren:
Hedda Tollefsrud (f. 1992) har studert Psykologi og ledelse på Universitetet i Oslo og på Handelshøyskolen BI. Hun jobber i dag i et internasjonalt rekrutteringsselskap.

Hun er født på Bekkelaget i Oslo, hvor hun bor sammen med sin samboer Nicklas.

Juritzen