Hekling og hakking til kjøkkenet

  • Anne Lise Johannessen
: BOKOMTALE: Hekling og hakking til kjøkkenet av Tove Fevang. Leseeksemplar fra Cappelen Damm

Lær deg grunnteknikkene.

I denne boken har Tove Fevang latt seg inspirere av alle de gamle, fine gryteklutene hun har funnet og fått av venner og bekjente. Hun gjenskaper dem i fine farger og herlige garnkvaliteter, og dermed er boken både nostalgisk og moderne på samme tid. I tillegg til den store bredden av grytekluter finner du dekkebrikker, håndklær og kluter i varierte teknikker.

Kan du ikke teknikkene fra før, kan du nå lære å hekle og hakke samtidig som du lager nyttige og fine bruksting. Bakerst er det en grundig hekle- og hakkeskole som forklarer hvordan du gjør det. Hekling og hakking er i vinden som aldri før, og her kan du kombinere det kreative med det nyttige!

- 45 oppskrifter
- Grytekluter og kuvertbrikker
- Kluter og håndklær
- Hekleskole
- Hakkeskole

Forfatter: Tove Fevang
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 121
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Denne boka setter meg tilbake til håndarbeidstimene på barneskolen. Vi hadde to eldre kvinnelig lærere som satte oss i gang med både hekling og hakking av grytekluter samt mange andre nyttige og unyttige prosjekter. Dessverre har det meste gått i glemmeboka. Noen av håndarbeidene har jeg enda. De hakkede gryteklutene jeg lagde når jeg var 10-11 år, ville jeg vært veldig stolt av om jeg kunne klart tilsvarende i dag.

Med denne boka, så er det mulighet for å friske opp kunnskapene. Foruten oppskrifter, så får du også fremgangsmåter illlustrert med bilder.Om forfatteren:
Tove Fevang er kjent for sine arbeider innen lappeteknikk, applikasjon, broderi, hekling og strikking. Hun er særlig kjent for sine farger og stilrene mønstre. Hun er en aktiv bidragsyter til ukepressen. Tove Fevang er også en anerkjent kursholder.

Tilfeldig artikkel:

Lang lysende elv
: BOKOMTALE: Lang lysende elv av Liz Moore. Leseeksemplar fra Aschehoug

Mickey Fitzpatrick jobber som politi og kjenner godt til de fleste prostituerte og narkomane i distriket som hun jobber i. Søsteren hennes er en av de, og hver dag er Mickey livredd for at det nettopp er søsteren som er en av de mange som har tatt overdose.

Jeg føler at jeg har lest mange lignende bøker den seneste tiden når det gjelder historiens fasit. Men for all del, boka er god den, ingen tvil om det - så løp og kjøp!

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.