Voksentoppens allergikokebok

  • Anne Lise Johannessen
: Boka er mottatt som leseeksemplar og må derfor merkes som reklame:

 Dette er kokeboka for alle med matallergi eller andre former for overfølsomhet mot mat.

Her får du oppskrifter på supper, middagsretter, gjærbakst, kaker, desserter og godteri - både med og uten gluten, egg, melk og nøtter. Endelig kan du kose deg akkurat som du vil!

Boka inneholder også nyttige råd og tips i forhold til matvareoverfølsomhet. Den er skrevet av overlege Ragnhild Halvorsen, klinisk ernæringsfysiolog Anne K. Bueso, kost-økonom Ann Eli Mavrakis og kokk Tommy Dypvik ved Voksentoppen senter for astma og allergi.

Fotograf Mona Gundersen har tatt alle bildene i boka.

Voksentoppen er et spesialsykehus for barn og unge med alvorlig allergi, astma og andre lungesykdommer, eksem og matvareintoleranse. Senteret har lang erfaring og bred kompetanse på feltet mat-allergi og -intoleranse.

Forlag: Damm, 2007

Tilfeldig artikkel:

Grimstad - 1000 biter
:Spillet er mottatt for vurdering av Puslespill.org:

Som jeg fortalte i en tidligere artikkel om puslespill, så ble jeg kontaktet av Puslespill.org. De lurte på om jeg ville pusle noen av deres puslespill, og det ville jeg selvfølgelig. Dette puslespillsselskapet samarbeider med lokale fotografer og lager puslespill med vakre bilder fra norske steder. Jeg fikk velge to puslespill av dem. Siden de var tomme for det med motiv fra Sandefjord, valgte jeg Mølen og Grimstad.

Puslespill.org har veldig tynne brikker. Det er også litt uvant at de er hvite på baksiden. Brikkene er av god kvalitet og jeg likte godt å pusle dette puslespillet. Jeg liker også godt at det ligger med et bilde av puslespillet oppi esken.

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.