Lettlaget barnemat

  • Anne Lise Johannessen
: Boka er mottatt som leseeksemplar og må derfor merkes som reklame:

Også de aller minste fortjener det beste i matveien! Med denne praktiske og morsomme kokeboken er det lett å lage både god hverdagsmat og lekker kosemat.

I tillegg til oppskriftene får du en mengde lure triks og gode råd om hvordan du kan gjøre overgangen til fast føde enklest mulig, og hvordan maten kan varieres. Forfatteren tipser også om hvilken type mat barna selv kan være med å lage når de blir litt større.

Lille Emanuel er gjennomgangsfigur i boka. Vi får følge ham fra han er nyfødt til han er tre år. Gjennom små tekster fra hans verden får du vite hva du som forelder kan forvente deg av et lite barn ved matbordet og kjøkkenbenken.

Forlag: Cappelen, 2002
Margit Vea

Tilfeldig artikkel:

Skyggesøsteren
: BOKOMTALE: Skyggesøsteren av Lucinda Riley. Leseeksemplar fra Cappelen Damm

Dette er tredje bok i den storslåtte serien «De syv søstre». Star er den mest gåtefulle av søstrene, og hun vil nødig gi slipp på tryggheten hun opplever i vennskapet med søsteren CeCe. Til slutt bestemmer hun seg likevel for å følge sporet faren har gitt henne for at hun skal finne opphavet sitt. Sporet fører henne til et gammelt antikvariat i London, og blir samtidig starten på en helt ny tilværelse.

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.