Lettere

  • Anne Lise Johannessen
: Boka er mottatt som leseeksemplar og må derfor merkes som reklame:

I denne boka forteller Grete Roede om sitt liv som en av Norges mest vellykkede gründere.

Boka har i tillegg en mengde spennende oppskrifter på spennende og variert mat tilpasset alle som ønsker å gå ned i vekt, samt en masse gode tips fra Grete Roede selv.

Grete Roede holdt sitt første «Slim-Club»-kurs i februar 1974. Hun hadde da utviklet en spesiell diett, den eneste hun selv hadde prøvd som ga varige resultater. Nå ønsket hun å dele de gode erfaringene med andre i form av kurs som fokuserte på sunn og næringsrik hverdagsmat, og støtte og motivasjon deltakerne i mellom. Det var åtte deltakere på kurset, og det foregikk i Gretes egen stue.

I løpet av to år var virksomheten utvidet til Grete Roede-kurs over hele landet. Raskt ble Grete Roede betegnet som «Norges slankedronning». I dag bor hun i sør-Frankrike og har solgt seg ut av bedriften som er ledende i Norge innen vektreduksjon og kosthold.

Tusenvis av mennesker går hvert år ned i vekt på en sunn og varig måte med Grete Roede-kurs. I 2005 hadde Vektklubben over 40 000 påmeldte fra hele landet.

Forlag: Kagge, 2006
Grete Roede

Tilfeldig artikkel:

Mor- og datterdag på spa

8. februar var morsdagen i år, og hva passet vel bedre for mor og datter enn å da dra på spa? Mona Cecilie (17) og jeg dro til Larvik for å se hvordan spaavdelingen på Farris Bad er. I denne artikkelen kan du lese litt generelt om stedet og hvordan dagen vår var. Jeg hadde vært her ved en tidligere anledning, og hadde et visst overblikk over hvordan det var her - mens Mona Cecilie aldri hadde vært i en spa-avdeling.

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.