Saus & Kraft

  • Anne Lise Johannessen
: BOKOMTALE: Saus & Kraft. Leseeksemplar fra Gursli Berg

Noen av Norges beste kokker jobber på Kulinarisk Akademi i Oslo, og i denne kokeboka lærer de bort det kanskje viktigste i et måltid, nemlig saus og kraft. En fantastisk saus får ethvert måltid til å skinne, og middagen blir aldri det samme etter at du har lært deg å lage god saus.

Enhver hobbykokk bør vite hvordan en god saus blir til, og mange sauser er faktisk veldig enkle og raske å lage. Du lærer – gjennom oppskrifter, videoer og bilder – hvordan du trinn for trinn lager saus like bra som proffene. Videoene finner du her, på Sauseskolen til Kulinarisk Akademi.

Saus & Kraft er i grunnen en komplett kokebok. Her får du mer enn 130 oppskrifter på alle typer sauser og klassiske retter, og mange gode råd og tips. Kan du det som står her, klarer du deg glimrende både i hverdagen og når det kalles til fest.


Forlag: Gursli Berg
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 232
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Saus er et kjempeviktig tilbehør til ethvert måltid. Hvis ikke sausen smaker godt, så kan det ødelegge en hel rett.

Denne boka deles opp i kapitlene; Klassikere, kjøtt, fugl, fisk & skalldyr, grønt, søtt, kraft og prosesser. Du finner alt fra brun saus til mer avanserte sauser som jeg aldri før har hørt om.

Du får masse tips og inspirasjon, så uansett hva slags saus du leter etter, så tror jeg at du vil finne det her. Oppskriftene er oversiktlige og lette å forstå. Sausene er også avbildet på store, fine bilder.

Kjekk bok å ha i kjøkkenhylla, så har du alltid en passende saus som du kan trylle fram.


Om Kulinarisk Akademi:

KULINARISK AKADEMI (KA) i Oslo er et kompetansesenter for mat og drikke. Mange av Norges elitekokker arbeider her på fulltid. Hit kommer så vel amatører som profesjonelle for å utvikle sine kokekunster. KA driver med alt innen matlaging, fra molekylær gastronomi fra Spania, til kjøttkaker med brun saus fra det norske tradisjonskjøkkenet. Mange vinkelnere har dessuten sin utdanning nettopp herfra.

 

Tilfeldig artikkel:

Herrekort med fiskemotiv
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Hei igjen. Siden høsten og ruskeværet er over oss, passer det helt perfekt å lage et herrekort med fiskemotiv. Gode sport- eller herremotiver kan være vanskelig å finne, men hos Doctor Digi falt jeg denne helt for denne sjarmerende karen. De har et godt utvalg av morsomme og bra digier for menn.

Motiv: Doctor Digi House of Stamps

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.