Bli med oss til Gran Canaria

  • Anne Lise Johannessen
: Boka er mottatt som leseeksemplar og må derfor merkes som reklame:

Andreana og Frederico bor på Gran Canaria, og i denne boka forteller de deg om øya.

Du får vite mer om ting som skjedde for lenge siden, hvordan man lever på øya i dag, om naturen, og om de populære stedene. I tillegg til dette finner du og små faktaruter med opplysninger eller besøkstips.

Boka inneholder mange morsomme aktiviteter og oppgaver med utgangspunkt i Gran Canaria. Bakerst i boka er det et spill om Gran Canaria. Til spillet hører det spørsmålskort, men spillet kan også spilles uten disse kortene.


Forlag: Happy Learning, 2003

Forlaget ble etablert i 2002 og de utgir et nytt faktabok-konsept for barn. I første omgang vil utgivelsene gjelde barnereiseguider til spesifikke reisemål.


Barnemix mener:
Fin bokserie for de som reiser med barn og gi barnet litt bakgrunnsinformasjon før turen. Bøkene er også fine for de som liker å lese om ulike reisemål.

Tilfeldig artikkel:

Direktøren
: BOKOMTALE: Direktøren av Katharina Holt. Leseeksemplar fra forfatteren

Boka starter med en rettsak. Sofia har i flere år levd i et dårlig ekteskap med Peter. Nå håper hun at han skal få en lang dom for måten han har behandlet henne på. Det går dessverre ikke helt som hun vil, og hun søker hevn på annen måte. Handlingen foregår i Sandefjord, Kragerø og Sverige.

Jeg anbefaler deg å se nærmere på denne boka. Her får du en historie uten masse ekle detaljer, og som er vanskelig å legge fra seg.

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.