40 trivelige turer i Larvik og omegn

  • Anne Lise Johannessen
: Boka er mottatt som leseeksemplar og må derfor merkes som reklame:

Larvikdistriktet har en mangfoldig og vakker natur og byr på veldig mange turmuligheter. Med denne boken i hånden kan du bli med på turer langs svaberg og strender, i skog og hei, sykkelturer og byvandringer, samt padleturer i sjø og ferskvann.

I tillegg til turbeskrivelse med kartskisser gir boken et vell av opplysninger om planter og dyr, og vår fjerne og nære historie.


Per Nyhus er journalist og forfatter, blant annet av storverket Larvik A – Å. Han har lagt opp rutene og skrevet teksten. Med seg har han fått Kjell Ronald Hansen som har tegnet alle illustrasjonene. Begge ønsker deg GOD TUR!


Forfatter: Per Nyhus
Forlag: Vett & Viten
Utgivelsesår: 2003
Antall sider: 192
Format: Heftet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Dette er en eldre bok, men den er like aktuell i dag. Her får du servert 40 turer rundt i Larvik. Mye fin historisk info om steder langs rutene.

Perfekt for oss som bor i området nær Sandefjord og Larvik. Her kan du få mange nye idéer til søndagstur, sykkeltur eller bare et nytt sted å lufte hunden.

Tilfeldig artikkel:

Barnepiken
: BOKOMTALE: Barnepiken av Emma Rous. Leseeksemplar fra Gyldendal

Seraphine og tvillingbroren Danny har vokst opp sammen med den eldre broren Edwin. Moren døde den dagen som de ble født, og aupairen Laura ble også plutselig borte. Ingen vil snakke om dette, og det er finnes få bilder fra barndommen deres, helt til de plutselig finner et fotografi av foreldrene, med kun en baby. Seraphine begynner å stille spørsmål, og det viser seg å ikke være så populært.

Boka blir markedsført som en  "pageturner", og det er jeg forsåvidt enig i. Det er ingen krimbok, men historien er likevel akkurat passe spennende.

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.