25 dager til jul

  • Anne Lise Johannessen
: BOKOMTALE: 25 dager til jul av Poppy Alexander. Leseeksemplar fra Cappelen Damm

Alenemoren Kate sliter med å få økonomien til å strekke til selv om sjefen pålegger henne mye ekstra arbeid. Hun prøver likevel hardt å gi sønnen Jack en koselig førjulstid. Jack ønsker seg en julekalender, men de fine er for dyre for Kate. Hun lager derfor en opplevelseskalender, en ny aktivitet hver dag fram til jul. En dag møter hun Daniel, og kanskje et av juleønskene Jack sender til julenissen kan gå i oppfyllelse?


Forlaget skriver:
Kate Potter likte vanligvis julen. For bare noen få år siden ville hun ha pakket inn julegavene i september og startet julebaksten i november, mens hun telte dagene til jul. Men så ble alt plutselig annerledes. For det var før Kates ektemann dro ut i krigstjeneste og ikke kom hjem igjen. Nå hater hun desember.

Hun er ensom, og sønnen Jack trenger en jul han kan huske. Kate behøver et julemirakel, og hvis det ikke er et på vei, må hun skape sitt eget. Dermed er det klart for nedtelling til tidenes beste jul. Hun har planlagt alt, men man kan ikke planlegge for det uventede …

 

Forfatter: Poppy Alexander
Forlag: Cappelen Damm
Utgivelsesår: 2019
Originaltittel: 25 Days 'til Christmas
Oversatt av: Miriam Claire Lane
Antall sider: 332
Format: Pocket
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Veldig søt og hyggelig julehistorie. Setter deg i julestemning og byr på en dose med romantikk.

Om forfatteren:
Poppy Alexander studerte klassisk musikk, men fant ut at det ikke var det hun ville jobbe med. I stedet tok hun til pennen, og har jobbet både med reklame og journalistikk før hun begynte å skrive skjønnlitteratur. Hun bor i West Sussex sammen med mann og barn og flere husdyr.

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, må leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått denne boka tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Tilfeldig artikkel:

Project Life
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Hei. I dag vil jeg vise dere en enkel tutorial på en project life side. Også kalt lommescrapping eller PL. Vi fikk denne gangen utdelt digitale stempel fra: Sweet escape. Mitt motiv heter: Sweet cake. Utfordringen denne gangen var fargetema lilla og rosa. Ett fargetema som var mitt i blinken for meg, da jeg elsker både lilla og rosa.

Motiv: Sweet escape

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.