Den endeløse stranden

  • Anne Lise Johannessen
: BOKOMTALE: Den endeløse stranden av Jenny Colgan. Leseeksemplar fra Gyldendal

Koselig historie om Flora, den unge skotske jenta som bosetter seg på den skotske øya Mure - sammen med advokatkjæresten Joel. Historien fortsetter der den forrige, Velkommen til Floras Café sluttet. 

Forlaget skriver:
Flora MacKenzie har sakte begynt å tilpasse seg livet på Mure, den lille skotske øya som hun forlot i sin ungdom. Å bytte ut hektiske London med uendelige strender og vakker natur kjennes helt rett.

Kafeen hun driver i det rosa huset ved stranden er blitt en suksess, og hun har funnet kjærligheten med Joel. Men hvorfor er det så vanskelig å komme ham inn på livet? Og hvorfor virker det som om han skjuler noe for henne? 


Forfatter: Jenny Colgan
Forlag: Gyldendal
Utgivelsesår: 2020
Originaltittel: The Endless Beach
Oversatt av: Hege Frydenlund
Antall sider: 398
Format: Pocket
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Hyggelig bok med et snev av romantikk. Bakerst i boka finner du skotske oppskrifter på retter som serveres i historien.

Dette er en flott bok, som også gir en fin avveksling om du leser mye krim.

Om forfatteren:
Jenny Colgan (f. 1972) er født i Skottland og har studert ved universitetet i Edinburgh. Hun har tidligere bodd i England, Nederland, USA og Frankrike, men bor nå nord for Edinburgh med sin mann og tre barn.

Colgan er en bestselgerforfatter i blant annet England, Tyskland og i Sverige, der bøkene hennes er solgt i over 800 000 eksemplarer. Hun fikk tildelt prisen Romantic Comedy Novel of the Year i 2018 for Velkommen til Floras Kafé.

 

Er du glad i å lese, og ønsker deg et lesebrett?

Nå kan du vinne et lesebrett fra PocketBook i guppa Krimbøker

https://www.facebook.com/groups/795418894238330/

 Grunnet regler i Markedsføringsloven, bør leseeksemplarer fra forlag merkes med reklame. Selv om jeg har fått en bok tilsendt som leseeksemplar, er bokomtalen skrevet ut fra et nøytralt ståsted. Jeg får på ingen måte noen kompensasjon eller økonomiske fordeler. Jeg står helt fritt til å selv velge om jeg i det hele tatt vil lese/omtale boken. Boka kan ikke videreselges i ettertid.

 

Tilfeldig artikkel:

Høstgirlander
:Artikkelen inneholder annonse fra stempelprodusenten:

Her i Barnemix er vi så heldige at vi får lov til å prøve oss på litt av hvert. Det er en kreativ prosess som jeg rett og slett elsker. Denne gangen har jeg fått leke meg med et ark fra Makn The Rounds. Det står at sirklene er 1", men når jeg printet de ut var de 2". Her jeg bor på Sørlandet har vi fortsatt ikke sett noe til vinteren. Vi hadde sommeren her frem til slutten av oktober, og nå har høsten gjort sitt inntog, og vi har vakre høst trær, og regnet trommet behagelig rundt oss fortsatt med stor varme. Så da har jeg laget en høstgirlander til og ha hengende til pynt.

Motiv: Makn The Rounds

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.