Her, nå, alltid

  • Anne Lise Johannessen
: BOKOMTALE: Her, nå, alltid av Cathrine Isaac

Bli med på en reise til vakre Frankrike som vil forandre alt …

Jess legger ut på ferie til idylliske Dordogne hvor ekskjæresten Adam driver et gammelt herregårdshotell. Med reisen har hun to mål: å gjenforene Adam med deres felles sønn og forhåpentligvis tilgi mannen hun en gang elsket.

Men ferien blir annerledes enn Jess hadde tenkt. Hun ser sider av Adam som er dypere enn den tilsynelatende bekymringsløse og ufornuftige mannen hun en gang kjente. Samtidig plages Jess av en hemmelighet ingen må få vite om. Kan dagene i Frankrike få henne til å virkelig leve livet, her og nå?

Verdensensasjonen Her, nå, alltid er en gripende og hjertevarm fortelling om drømmer, tilgivelse, kjærlighet og håp.


Forfatter: Cathrine Isaac
Forlag: Bastion Forlag
Utgivelsesår: 2017
Originaltittel: You, Me, Everything
Oversatt av: Hege Frydenlund
Antall sider: 412
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Dette er en søt og varm kjærlighetshistorie, men med noen undertemaer om en alvorlig og uhelbedelig sykdom og livsstil. Når du først kommer i gang med den, er den ikke lett å legge fra seg. Lettlest og spennende innenfor sin sjanger.

Her har du noen timers underholdning som er verdt å få med seg.


Om forfatteren:
Catherine Isaac er journalist og har tidligere vært redaktør for The Daily Mail, og har vunnet flere priser for sine artikler. Hun har blant annet skrevet for prestisjetunge aviser som The Guardian og The Times, og vært spaltist for motemagasinet Marie Claire. For tiden bor hun i England med sin mann og tre barn. Her, nå, alltid har fått internasjonal oppmerksomhet allerede før bokens utgivelse, og rettighetene er solgt til over 20 land, sammen med filmrettighetene.

 

Tilfeldig artikkel:

Magdalenahuset
: BOKOMTALE: Magdalenahuset av Rita Aslesen. Leseeksemplar fra forfatteren

Renate bor i Bergen. En dag får hun en telefon fra tanten Magdalena som bor i Mandal. Hun har noe viktig å fortelle henne. Renate tar flyet ned neste dag, men finner da tanta utenfor vedskjulet med en stor hodeskade. Magdalena blir sendt på sykehus og lagt i koma. Hva var det hun skulle fortelle Renate, og er det noen som har forsøkt å forhindre Magdalena i å snakke med Renate? Etterhvert oppdager Renate flere ting som ikke er helt som de skal.

Flott debutbok av forfatteren! Denne boka kan du vinne i premie. Les mer i artikkelen.

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.