Det lille pianohuset

  • Anne Lise Johannessen
: BOKOMTALE: Det lille pianohuset av Erica James. Leseeksemplar fra Bastion

Owen Fletcher flytter tilbake til den vakre landsbyen Little Pelham, 30 år etter han reiste derfra. Han er klar til å starte på nytt, i huset som betydde så mye for han – det lille pianohuset.

Mia Channing ser ut til å ha et ha et tilsynelatende misunnelsesverdig liv: et vakkert hjem, et lykkelig ekteskap, en god jobb og tre barn hun elsker. Men den vellykkede tilværelsen hun har bygget opp, står snart i fare for å rase.

Møtet mellom Owen og Mia gir dem begge en sjanse til å omfavne livet på nytt. Men da må de også våge å ta et oppgjør med seg selv.


Forfatter: Erica James
Forlag: Bastion
Utgivelsesår: 2018
Originaltittel: The Hidden Cottage
Oversatt av: Kjersti Velsand
Antall sider: 509
Format: Innbundet
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:

Jeg har lest begge de to forrige bøkene til Erica James og likt de godt. Denne synes jeg var litt tung å lese. Jeg vet ikke helt hva som gjorde det. Selve historien var helt grei, koselig og romantisk - og for all del en fin bok. Nå var jo dette en kjærlighetsroman, og ikke en krim, men denne gangen ble det nok litt for lite spenning for min smak.


Om forfatteren:
Erica James (f.1960) kommer fra Surrey i England. Hun har skrevet flere internasjonale bestselgere, og har blant annet vunnet Romantic Novel of the Year Award. I dag er hun bosatt delvis i Cheshire i England og Comosjøen i Italia.

Erica James slo igjennom i Norge med romanen Alt i et øyeblikk i 2016, og gikk rett inn på bestselgerlisten med Lyden av en lerke i 2017. I sin siste roman, Det lille pianohuset, skriver hun nok en gang på sitt særegne og nydelige vis fra den engelske landsbygda.

 

Les også:

Tilfeldig artikkel:

Sekten på Tåkøy
: BOKOMTALE: Sekten på Tåkøy av Mariette Lindstein. Boka er kjøpt i bokhandel

På en vindfull og tåkete øy i den svenske skjærgården har en New Age-bevegelse slått seg ned på en stor eiendom. Sofia og venninnen Vilma drar på et gratis og uforpliktende foredrag. Sofia blir tilbudt jobb - nemlig å drive biblioteket, og litteraturutdannede som hun er, slår hun til. Etterhvert finner hun ut at stedet ikke er så idyllisk som hun først fikk inntrykk av, men da er det kanskje for sent?

Spennende og ekkel historie som kryper under huden din, og absolutt en bok som fortjener en anbefaling!

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.