Jul hos Casi

  • Anne Lise Johannessen

Nå er det desember alt. Tida raser avgårde, synes Casi – og nå er det snart jul. Casi har nå startet på juleforeberedelsene. Hun skal kjøpe julegaver, ta julevasken, bake alle 7 slagene, bake lussekatter til lucia, samt forberede flere juleselskaper for familien. Hun har det med andre ord ganske travelt denne perioden. Det var da hun kom til å tenke på Cæsar, kanskje han ville være vikar for spalten?

Cæsar en skikkelig tøffing, synes Casi – hun har lenge vært litt hemmelig forelsket i han. Da han svarte ja til å være vikar, fikk hun stjerner i øynene, og gleder seg til å lese innleggene hans.

Her er Cæsar, er han ikke kjekk :)  

 

Det Casi lurer på før hun tar "ferie" er om dere har noen faste ritualer nå i adventsperioden, og hvor langt har dere kommet i juleforberedelsene?

 

Delta i diskusjonen her

 

Casi minner forresten også alle på at det blir julekalender med åpning av ny luke hver dag her på Hverdagsnett.

Tilfeldig artikkel:

Vokterne
: BOKOMTALE: Vokterne av Svein Gudbrandsen. Leseeksemplar fra forfatteren

Førsteinspektør Frank Larsen har mistet kona si, og føler seg litt nedstemt og ensom. Han blir oppsøkt av en mann som kaller seg inspektør Sahlin, og sier at han er fra svensk politi. Det viser seg å være mange døde gutter på svenskegrensa, og flere prostituerte er druknet i Nidelven. Sammen med journalist Amanda, som også er en god venn, begynner han å gjøre undersøkelser.

Dette er forfatterens debutbok. Selv om jeg ikke helt tror på handlingen, så er det en spennende historie, og en fin debutbok.

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.