Tinder

  • Anne Lise Johannessen

Som dere så forrige uke, ville Casi finne seg en brudgom til drømmebryllupet hun vil ha. Hun har fått mange henvendelser - både seriøse og useriøse. Ingen har enda sluppet igjennom nåløyet. Hun har derfor satt bryllupsplanene på pause. Hun har innsett at det ikke er så lett å møte den rette. Likevel har hun nå opprettet en profil på Tinder - så får tiden vise ;)

Hun har hørt at Tinder kanskje ikke er det beste stedet å møte sin utvalgte, og at hun kan risikere å møte mange useriøse kjekkaser der. Hun sier at uansett, så hadde vært koselig å få sove med noen andre enn bamsene sine engang i blant ;)

Hva mener du om Tinder - er det hot or not?

Delta i diskusjonen her

 

Tilfeldig artikkel:

#Upassende
Dette spillet er kjøpt hos Boardgamer.no

Hver spiller tar en bunke med ca 20 lapper og en penn. Spillsjefen tar et kort fra bunken og leser de fire setningene på kortet høyt. Hver spiller skal finne på et ord som passer der setningen ikke er utfylt. Her er det om å gjøre å finne det ordet som gir den morsomste setningen. 

Dette er et artig spillkonsept. Vi som spilte var i aldersgruppen 18-59, og vi fikk trimmet lattermusklene godt denne kvelden. Dette er et spill som aldri blir oppbrukt - det er kun ens eget ordforråd som setter begrensningene.

Les mer …

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.