HVERDAGSNETTMAGASINET

Hverdagsnettmagasinet er lansert, og er et GRATIS magasin for deg som elsker bøker. Det vil bli 6 utgaver hvert år.

Magasinet tar for seg bøker, forfattere, spilleomtaler og mange hverdagslige temaer.

Meld deg på nyhetsbrevet for å være oppdatert med utgivelsene og andre nyheter her på Hverdagsnett. Nyhetsbrevet er selvsagt gratis, og mailadressene deres er helt trygge. Antall nyhetsbrev begrenses til ett pr måned.

Del gjerne linken til bladet. Bladet er nytt, og all hjelp med å få det ut til flere, settes stor pris på.

Utgivelser 2021:
1. juni 2021
1. august 2021
1. oktober 2021
1. desember 2021

Det er satt av noen plasser til annonser. Ta kontakt om du ønsker mer informasjon.

Deadline for materiell er den 1. månenden forut for utgivelsen.

Utgave 3/2021 - 01. Oktober

Inneholder bl.a.:
Dette nummeret byr på intervjuer med flere store og kjente for-fattere som nylig har lansert ny bok, eller som slipper en bok veldig snart. Jeg garanterer at disse har godt lesestoff. Og du, ikke glem de forfatterne som ikke er så godt kjent. Det finnes mange av dem, både debutanter og indieforfattere.

Tror du alle politimenn er like seriøse? Tja.. Her kan du iallefall lese om Jan-Robert Henriksen som har jobbet i politiet i 25 år. Nå har han gått av med pensjon, og er komiker og forfatter på heltid.

Jean-Louis Adorsen skrev i 1992 novellen ’Jomfruens tegn’. Den kan dere lese lenger bak i bladet. Han er forøvrig aktuell med en rykende fersk novellesamling som heter Min elskedes ansikt.

Enten du skal feire halloween eller ikke, så er det ikke feil å
servere en sesongriktig vin. Trude Helén Hole gir deg et djevelsk godt vintips.

Har du fulgt rådene til helsemyndighetene og tatt begge vaksine-
dosene? Anders fikk en av de sjeldne bivirkningene og ble sendt i full fart med ambulanse, etter å ha fått andre dose med Moderna. Send gjerne inn noen ord om dine vaksineerfaringer.

Neste nummer kommer 1. desember
 

Utgave 2/2021 - 01. AUGUST

Inneholder bl.a.:
Tom Egeland som nettopp ga ut boka Sølvmyntene forteller om sitt forfatterskap. Petter Ferjestad deburterte som forfatter da han var 78 år. Nå er han i gang med sin fjerde bok. Frode Eie Larsen er snart klar med en ny barnebok. Gunnar Staalesen er det lenge siden vi har hørt noe om, nå får du lese om fremtidsplanene hans. Kjell-Vidar Åhman Teig er en indiforfatter som du kanskje ikke har hørt om, bli kjent med forfatterskapet hans her. Stein Winther er en ungdomsskolelærer som skriver krim i ungdomsmiljøet. Du kan nå lese intervjuet gjort av hans kone.

Føler du at bokhaugene vokser deg over hodet? Hvorfor ikke gjøre som Lise Soleng, start ditt eget hjemmebibliotek.

Det sies at man er enten katte- eller hundemenneske. Jeg er ikke i tvil! Jeg er en dedikert hundeelsker. Hunder er flotte uansett alder, men små myke valper er helt spesielle. Les om nydelige Odile som fødte 8 velskapte valper.

Gå ikke glipp av muligheten for å vinne fine bokpremier!

Neste nummer kommer 1. oktober
 

Utgave 1/2021 - 01. JUNI

Inneholder bl.a.:
Myriam H. Bjerkli er i disse dager aktuell med boka Engelens fall. Tonje A. Lissandrin ga nettopp ut poesiboka Rød Sone. Lene Lauritsen Kjølner er snart aktuell med ny bok. Les intervju med alle tre i dette bladet.

Les om debutanten Svanhild Fosback Larsen som nettopp har gitt ut krimboka Forlist sjel. Boka anbefales.

Hva om du plutselig oppdager alvorlige feil med regnskapet i firmaet hvor du jobber. Hva gjør du da? Her får du lese historien til Gro Ødegård som opplevde akkurat dette. 

For Sigrid Olsen og resten av familien tok livet en uventet vending, da moren valgte å melde seg inn i Jehovas Vitner. Mer om det i spalten ”Din historie”.

Drømmer du om å ha ditt eget mikrobibliotek? Inger Henriksen har fått til det i Sandefjord. Mer om dette og mye mer i magasinet som du kan lese helt gratis!

Gå heller ikke glipp av muligheten for å vinne fine bokpremier!

Neste nummer kommer 1. august
Les det nyeste nummeret her:

Bli "abonnent" på bladet ved å melde deg på nyhetsbrevet

* indicates required
Hverdagsnettmagasinet: For deg som elsker bøker! –

Kopirett © 2020. Hverdagsnett. Alle rettigheter reservert.