Skip to main content

Til minne om Casi (2007-2018)

  • Anne Lise Johannessen

I dag er det to hele måneder siden Casi måtte forlate oss. Det er fortsatt veldig trist. Casi hadde jobbet hardt med planleggingen av spalten sin, og hun hadde mange fotografier klare til bruk. Her er et knippe av bildene hun hadde forberedt.


Først tar vi med hvordan dagen i dag kunne vært.

- Hei, det er meg, Casi. Hvordan har dere det?

- Ja, jeg vet dere savner meg og at det er to måneder siden i dag. Jeg savner dere kjempemye også. Men jeg har det veldig bra altså. Jeg har fått sååå mange nye venner, og vi er ute å leker hver dag. Her om dagen hadde vi drakamp - og jeg vant!

- Forrige uke kom Hjytte hit og, vet du. Selv om hun ikke er boxer, så synes vennene mine at det er helt greit at hun er her sammen med oss. Hun er ganske morsom, vet du. Jeg er litt sammen med Tyra også - og Texa selvfølgelig, vi bor jo sammen. Skal hilse så masse fra alle sammen.

- Jeg har også blitt kjent med en del av boxerene som du har vist meg i Bum (Boxer uten munnkurv, facebookgruppe) og fra Boxernytt. Didrik for eksempel. Han er kul. Ikke si det til noen, men han er kjempenyskjerrig. Han fortalte meg at han en gang snikåpnet masse julegaver og en annen gang lukta han at naboen stekte vafler. Da stakk han av og inviterte seg selv innpå vafler :) Og så er det Cæsar da. Han er veldig glad i å slappe av i sola, og vi ligger ofte ute og solbader. Han har også lært meg litt om blomster, og noen ganger sitter vi bare å lukter på blomstene. Det er deilig. Han har også mange søte kosedyr som vi leker med.

- Har hørt at dere har passet noen boxere i det siste. Så hyggelig! Kunne ønske jeg hadde vært der og kunnet leke med de. Jeg hører at jeg kanskje får en lillesøster etterhvert. Det gleder jeg meg til. Hun kan bare ta rommet og lekene mine. Det ligger igjen noen klær i skapet mitt også. De passer sikkert. Jeg skal prøve å få tatt litt ferie noen dager, og komme på besøk - men kan ikke love noe. Ferieloven er litt annerledes her enn den er hjemme, og så er den offentlige kommunikasjonen ut av landet helt elendig.

- Men nå banker det på her, mamma. Vennene mine vil at vi skal springe om kapp. Nå som jeg ikke har vondt noe sted lenger - så springer jeg like fort som når jeg var valp. Det er så moro. Du får hilse alle sammen, så snakkes vi igjen snart.

 

Her er bilder til noen av temaartiklene Casi hadde forberedt ;) - Tror jeg hadde verdens mest tålmodige hund som godtok det meste ♥♥♥

 

 

Les også: