Skip to main content

Påskekrim 2018

  • Anne Lise Johannessen
Forfatter: Diverse
Leseeksemplar fra Juritzen

I 10 år har Juritzen Forlag gitt påskenorge drapsgåter, mysterier, skrekk og gru i en egen påskekrimbok. I denne samlingen får du de beste novellene. Fra Bjørnstjerne Bjørnsons 129 år gamle, blodryppende beretning til Torkil Damhaugs nyskrevne krimgåte. Og et sted i boken har vi skjult vårt eget mysterium. Tradisjonen tro: Denne påsken behøver du bare én bok!

Mange artige noveller her. Du møter disse forfatterne: Anne B. Ragde, Anthon Bruun, Arthur Conan Doyle, Bjørnstjerne Bjørnson, Erik Meling Sele, Gunnar Staalesen, Helge Hagerup, Jørgen Jæger, Knut Gørvell, Lars Saabye Christensen, Lene Lauritsen Kjølner, Lorentz N. Kvam, Myriam H. Bjerkli, Steffen Johanssen, Stein Riverton, Torkil Damhaug og Unni Lindell.


Forlag: Juritzen Forlag
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 377
Format: Pocket
Kilde: Leseeksemplar


Min mening:
Løp å kjøp!

Noen ganger er det deilig å lese korte og avsluttende historier. I denne boka finner du nettopp det. Her er det 17 passe lange krimnoveller som er perfekt å ha ute i påskesola - eller bare som underholdning på et annet tidspunkt.

Siden det er noveller av ulike forfattere er både innhold og skrivestil forskjellig i hver novelle.

Det som er ekstra artig er at det er tatt med en novelle av Anthon Bruun som er en karakter i den nye boka til Jørgen Brekke; Alle kan drepe som utgis 4. april.


 

Juritzen